NL | EN

Vacature: Junior Estate Planner (24-40 uur)

Junior Estate Planner – Net(bijna) afgestudeerd WO notarieel en/of fiscaal recht of fiscale economie (24-40 uur)

Net (bijna) afgestudeerd en beginnen bij Schut & Bruggink Estate Planners?
Wij hebben plaats voor een beginnend notarieel/fiscaal jurist of fiscaal econoom! Bij ons kun je ervaren hoe het is om te werken als estate planner. Je krijgt de gelegenheid je juridische schrijfvaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid je eigen kennis te verdiepen en toe te leren passen in de praktijk. Ook zul je al snel (zelfstandig) communiceren met onze cliënten.

Je werkzaamheden bestaan met name uit het leveren van een bijdrage aan cliëntadviezen, verzorgen van PPT presentaties en het schrijven van stukken op het vakgebied. Dit zal zowel het fiscale als het civiele werkterrein betreffen (schenk- en erfbelasting, inkomstenbelasting, huwelijksvermogensrecht en erfrecht). Je houdt de actualiteiten op het gebied van estate planning bij ten behoeve van de advisering, de website en presentaties die wij verzorgen. Je schrijft mee aan adviezen en je hulp zal worden ingeroepen om juridische en fiscale problemen uit te zoeken.

Minimaal 3 dagen per week
Deze plek is ook beschikbaar voor een WO-student in het vierde jaar van de opleiding notarieel en/of fiscaal recht of fiscale economie.
Kwaliteiten: je kunt goed zelfstandig werken, bent leergierig, accuraat en inhoudelijk sterk. Je beschikt over een goed ontwikkeld taalgevoel en je hebt cijfermatig inzicht.

Wat bieden wij?
Pas jij in dit profiel, dan bieden wij jou de kans een brede en relevante ervaring op te doen. In korte tijd leer je veel op het gebied van adviseren, interpreteren van jurisprudentie en het scheiden van hoofd- en bijzaken uit nieuwsbronnen als rechtspraak, beleidsbesluiten en nieuwe wetgeving. Naast “learning on the job” bieden wij goede studiemogelijkheden.
Ons kantoor is makkelijk bereikbaar en ligt op loopafstand van het station. We zijn een klein en flexibel kantoor met korte lijnen. Je zit bij ons dicht bij het vuur!

Wij maken graag kennis met je. Voor meer informatie bel je met Paul Schut of Marian Bruggink op 023- 529 98 88. Je kunt ook een e-mail sturen.

Wij zijn u graag van dienst