Routebeschrijving

Schut & Bruggink Estate Planners bevindt zich op de tweede etage van het pand waarin onder andere ook Volvo is gevestigd. De entree van ons kantoor is parallel aan de Westelijke Randweg te Haarlem. Parkeren kan bij het kantoor op de gemarkeerde parkeerplaatsen of in de parkeergarage en is gratis.

Vanuit Amsterdam via Halfweg.

Volg op het Rottepolderplein de A9 richting Amstelveen. Op de A9 neemt u direct afslag Haarlem – Zuid (A 205). U houdt rechts aan, richting Haarlem/Zandvoort (A 205) Volg de weg (langs Hotel Haarlem Zuid en over het Spaarne). Na de brug houdt u links aan (dit is de hoofdrijrichting). Bij de tweede stoplichten gaat u linksaf de Dreef op richting Heemstede. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf de Spanjaardslaan op en aan het eind van de weg gaat u linksaf. Direct daarna gaat u rechtsaf de Westelijke Randweg (N 208) op. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf de Leidsevaart op. Vervolgens gaat u direct tweemaal linksaf, zodat u voor de Volvogarage langs rijdt en voor de entree uitkomt.

Vanuit Amsterdam / Amstelveen via de A9.

U neemt afslag Haarlem-Zuid (A 205). Zie verder de beschrijving vanaf Amsterdam/Halfweg.

Vanuit Alkmaar via de A9.

U neemt de Velsertunnel richting Haarlem/Velsen (A 22). Na de Velsertunnel gaat u direct rechtsaf richting Haarlem (A 208). U volgt deze weg circa 10 kilometer tot u een scherpe bocht naar links maakt en u onder het spoorviaduct door gaat. Bij de eerst stoplichten na het viaduct gaat u linksaf de Leidsevaart op. Vervolgens gaat u direct tweemaal linksaf, zodat u voor de Volvogarage langs rijdt en voor de entree uitkomt.

Plan uw route via Google Maps