Waarom estate planning?

Schut & Bruggink Estate Planners is een onafhankelijke, deskundige en betrokken gesprekspartner voor complexe financiële en estate planningsvraagstukken.

Wij adviseren over

Schut & Bruggink Estate Planners heeft grondige fiscale en civiele kennis en jarenlange ervaring binnen het vakgebied. We zijn betrokken bij onze cliënten en hebben inlevingsvermogen. Omdat ieder individu een persoonlijk verhaal heeft, is er geen standaard oplossing te bedenken. Wij bieden u een persoonlijk en onafhankelijk advies waarbij rekening wordt gehouden met alle krachten binnen het speelveld van estate planning. De juridische en fiscale experts van Schut & Bruggink Estate Planners bieden voor ieder vermogensvraagstuk een maatwerk oplossing. Tevens zijn wij altijd op zoek naar de beste juridische en fiscale oplossingen voor de vermogende relatie. We nemen de leiding en kunnen coördineren als er meer deskundigen bij betrokken zijn. Schut & Bruggink Estate Planners beschikt over een uitgebreid netwerk van onafhankelijke specialisten in Nederland en in het buitenland. We hebben zelf veel civiele en fiscale kennis in huis.

Onze medewerkers zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Financiële planning

Een volledig estate plan begint met een juiste weergave van uw inkomens- en vermogenspositie. Ook het inkomen van de langstlevende partner is van belang. Dit alles wordt door ons eerst volledig in kaart gebracht. Pas dan kan er gekeken worden naar schenkingsmogelijkheden en testamentvarianten. Financiële planning is voor ons nauw verbonden met estate planning. Het opstellen van een financieel plan is voor ons vertrouwd werk. Ook als de nadruk niet op estate planning ligt.