NL | EN

Wie zijn wij?

Paul Schut en Marian Bruggink werken al langere tijd samen. Wij doen dat sinds 1 januari 2009 onder de naam ‘Schut & Bruggink Estate Planners’. Door het belang van een goed estate plan te laten zien en door onze dienstverlening verder uit te breiden zien wij samen mogelijkheden voor groei van onze onderneming.

 

Deskundigheid

Paul Schut is als freelance docent verbonden aan het Register Belastingadviseurs. Hij is auteur van (o.a.) ‘Particuliere belegger en de fiscus’ (http://www.bol.com/nl/c/boeken/paul-schut/10559868/index.html) en mede auteur van het ‘Compendium Financiële Planning’ (http://www.bol.com/nl/p/compendium-financiele-planning/1001004008503816/) en wordt ook door anderen als deskundig gezien en twee keer verkozen tot de groep van beste financiële adviseurs.

Marian Bruggink is lid van de ‘specialistengroep estate planning’ en maakt deel uit van de Commissie Wetsvoorstellen van het Register Belastingadviseurs.

Het vererven van vermogen is een belangrijk aandachtspunt in patchworkgezinnen, dat zijn samengestelde gezinnen. Daar dient aandacht besteed te worden aan de verzorgingsbehoefte van de langstlevende, het vererven van familievermogen door de eigen kinderen en de positie van stiefkinderen. Paul Schut was te gast bij BNR Vermogen en u kunt dit gesprek hier terugluisteren.

Foto Paul Schut

Drs. Paul Schut

Foto Marian Bruggink

Mr. Marian Bruggink

Wij zijn u graag van dienst