Belastingadviseur Haarlem

Schut & Bruggink Estate Planners is uw Belastingadviseur in Haarlem voor estate planning.

Schut & Bruggink Estate Planners is als onafhankelijke, deskundige en betrokken Belastingadviseur in Haarlem uw gesprekspartner op het gebied van complexe financiële en estate planningvraagstukken. Wij geven fiscaal advies op de onderdelen die voor uw financieel plan of estate plan relevant zijn. Trouwen en samenwonen kan bijvoorbeeld gevolgen hebben voor de renteaftrek van uw eigenwoning. En ook bij echtscheiding is een goed belastingadvies verstandig. Overlijden van de directeur-groot aandeelhouder kan er toe leiden dat de aanmerkelijk belangclaim die op de aandelen in de eigen B.V. rust, met de fiscus moet worden afgerekend. Uit een gesprek met Schut & Bruggink als uw belastingadviseur kan blijken dat er mogelijkheden zijn om deze claim uit te stellen. Erfbelasting kan met toepassing van de bedrijfsopvolgingsregeling soms zelfs geheel worden voorkomen. Belasting besparen door schenken is mogelijk als uw inkomen en vermogen in kaart is gebracht en daaruit blijkt dat u het geschonken vermogen ook echt kunt missen en het ‘over’ is. Dan is het verstandig om vooraf te inventariseren met welke fiscale claims u rekening moet houden. Daarbij geven wij fiscaal advies over uw oudedagsvoorziening.

Het fiscale recht is permanent in beweging. Professionele bijstand door een gespecialiseerd fiscaal adviseur is daarbij onontbeerlijk. Schut & Bruggink Estate Planners gevestigd in Haarlem heeft die ervaren belastingadviseurs in huis en beschikt over een sterk netwerk van notarissen, accountants en pensioenadviseurs. Samen bieden wij de helpende hand bij het bepalen van de financiële en estate planningstrategie.

Een goede sparringpartner is een echte ‘must’ voor ondernemers en voor vermogende particulieren. Anticiperen betaalt zich uit. Je wilt problemen voor zijn en zelf kunnen bepalen wanneer en bij wie je vermogen terechtkomt. Advisering vooraf door Schut & Bruggink Estate Planners is de basis voor een goede afloop.

Met nieuwsbrieven en seminars houden we onze relaties up-to-date. Van te voren maken we met onze cliënten duidelijke afspraken over de kosten en de manier van advisering.

Echter iedereen verder dan Haarlem, bijvoorbeeld uit Amsterdam, Alkmaar, Purmerend,  Edam, Volendam, Broek in Waterland, Utrecht, Amstelveen, Leeuwarden, Groningen, Leiden, Den Haag, Rotterdam, is ook van harte welkom bij Schut & Bruggink Estate Planners!

Getagd , , ,